Boomverzorging

BOOM

Verzorging

Professionele boomverzorging is één van onze werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in het veilig snoeien en verzorgen van bomen. Van aanplanten en verzorging tot snoei en kapwerkzaamheden. Alleen met de juiste uitrusting en ervaring is het mogelijk om bomen op een goede manier te verzorgen en te laten groeien, een verkeerde snoei kan namelijk uiteindelijk voor problemen zorgen.

Zeker in de eerste jaren na aanplant is de eerste snoei belangrijk om de verhouding van de wortels en kroon te optimaliseren. In droge periodes kan de boom in de eerste 3 jaar nog niet zelf voldoende water vinden, dus ook dit dient toegediend te worden.

Bomen verdienen aandacht

Bomen hebben een belangrijke functie omdat ze CO² omzetten in zuurstof. Ook daarom verdienen bomen alle aandacht. De vorm en functie van de boom bepaalt de mate van onderhoud. Ook volwassen bomen blijven verzorging nodig hebben, zoals dood hout verwijderen, het opkronen van takken en zwakke of zieken delen verwijderen.

Noordegraaf Services knapt huidige bomen op, verwijdert oude boomstronken net als boomstammen, snoeit en rooit bomen en vindt een passende boom voor in uw tuin. Bij het verzorgen van bomen hoort ook het afvoeren van het gemaakte afval, zo bent u gelijk verlost van uw tuinafval. Noordegraaf Services past graag opgedane kennis toe om u te helpen.

MEER INFORMATIE?

Vrijblijvend contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

of te bellen naar: 06-16147099.

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

NOORDEGRAAF SERVICES

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende offerte aan!