Onderhoud bedrijventerrein

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

HET VISITE KAARTJE VAN UW BEDRIJF

Onderhoud bedrijventerrein

Als bedrijf heeft u al genoeg zaken te doen, de verzorging van uw bedrijventerrein is dan vaak bijzaak. Voor Noordegraaf Services is het hoofdzaak. Door uw buitenterrein goed te onderhouden laat u met uw bedrijf altijd een nette en frisse indruk achter. U wilt professionaliteit en kwaliteit uitstralen, een verzorgd bedrijventerrein draagt hieraan bij. Van beplanting tot bankjes en van gazons tot bestrating, voor professioneel onderhoud van uw bedrijventerrein bent u bij Noordegraaf Services aan het juiste adres.

Onderhoud bedrijventerrein

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan eigenlijk uit alle taken die gedaan moeten worden om ervoor te zorgen dat uw terrein er verzorgd uit blijft zien. Denk hierbij niet alleen aan hekwerk, bestrating, beplanting en verlichting maar ook het onderhoud van uw buitengevel en faciliteiten voor uw personeel of klanten zoals bijvoorbeeld prullenbakken, fietsenstalling en bankjes. Het onderhoud van uw bedrijventerrein omvat dus veel onderdelen waar u wellicht niet snel aan denkt, maar wel belangrijk zijn om te onderhouden. U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalig als periodiek onderhoud, waarbij uw wensen voorop staan. Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst met u in gesprek over wat u van het onderhoud verwacht. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan qua werkzaamheden en kosten.

Op zoek naar professionele hulp bij het onderhoud van uw bedrijventerrein?

Het moge duidelijk zijn dat onderhoud van uw bedrijventerrein door een gespecialiseerde hovenier voor een goed visitekaartje zorgt. Bij Noordegraaf Services bent u aan het juiste adres voor kennis, kunde en kwaliteit op het gebied van boom- en groenverzorging. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons aankloppen voor diverse werkzaamheden in en rondom de tuin. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, bellen naar 0616147099 of een e-mail sturen naar info@noordegraafservices.nl. Noordegraaf Services staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    MEER INFORMATIE?

    Vrijblijvend contact

    Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

    of te bellen naar: 06-16147099.