Onkruidbestrijding Alblasserdam

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

ONKRUID IS DE MEEST ONGEWENSTE GAST

Onkruidbestrijding Alblasserdam

Onkruid is één van de grootste tuinfrustraties. In iedere tuin is het de meest ongewenste gast: de één trekt het weg en de ander leert er mee leven. Maar dit is niet nodig, want Noordegraaf Services neemt uw onkruidbestrijding in Alblasserdam graag van u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles onkruid-, alg- en mosvrij is. Voorbeelden van plekken waar wij onkruidbestrijding uitvoeren zijn gazons, terreinen, borders, plantsoenen, gesteenten en muren. Op aanvraag kijken we graag voor u naar alle mogelijkheden om voor onkruidbestrijding. Onkruid is helaas niet altijd te voorkomen, het is echter wel altijd te bestrijden met de juiste middelen. Wij zijn hier in gespecialiseerd en helpen u graag!

Onkruidbestrijding

Onkruid voorkomen

Stoort u zich er aan dat het onkruid altijd weer terug komt, en zit u niet op tuin onderhoud te wachten? Dan kunt u er ook voor kiezen om onkruid te voorkomen. Opties om onkruid te voorkomen zijn kunstgras leggen, uw tuin te mulchen of uw planten zolang mogelijk laten staan. Dit zorgt dat de wortels van de planten de grond bijeen houden en het bodemleven gezond houden. We zijn er dus niet alleen voor om onkruid te bestrijden, maar ook om het te voorkomen. Heeft u genoeg van de strijd met onkruid? Dan helpen wij u graag door middel van eenmalige of periodieke onkruidbestrijding in Alblasserdam en omstreken.

Op zoek naar professionele hulp bij onkruidbestrijding in Alblasserdam en omstreken?

Het is duidelijk dat onkruidbestrijding in Alblasserdam door een gespecialiseerde hovenier voor een goed visitekaartje zorgt. Bij Noordegraaf Services bent u aan het juiste adres voor kennis, kunde en kwaliteit op het gebied van boom- en groenverzorging. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons aankloppen voor diverse werkzaamheden in en rondom de tuin. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze site invullen, bellen naar 0616147099 of een e-mail sturen naar info@noordegraafservices.nl. Noordegraaf Services staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    MEER INFORMATIE?

    Vrijblijvend contact

    Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

    of te bellen naar: 06-16147099.