Onkruidbestrijding

ONKRUID

Bestrijding

Onkruid is één van de grootste tuinfrustraties, in iedere tuin is het de meest ongewenste gast. De één trekt het weg en de ander leert er mee leven. Maar dit is niet nodig, want Noordegraaf Services neemt onkruidbestrijding uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles onkruid-, alg- en mosvrij is. Voorbeelden van plekken waar wij onkruid bestrijden zijn;

  • Gazon;
  • Terrein/bestrating;
  • Borders/plantsoen;
  • Gesteenten/muren.

Op aanvraag kijken we graag voor u naar alle mogelijkheden om het onkruid te verwijderen. Onkruid is helaas niet altijd te voorkomen, het is echter wel altijd te bestrijden met de juiste middelen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en helpen u graag!

Onkruid voorkomen

Stoort u zich er aan dat het onkruid altijd weer terug komt, en zit u niet op tuin onderhoud te wachten? Dan kunt u er ook voor kiezen om onkruid te voorkomen. Opties om onkruid te voorkomen zijn kunstgras leggen, uw tuin bedekken met mulch of uw planten zo lang mogelijk laten staan. Dit zorgt er namelijk voor dat de wortels van de planten de grond bijeen houden en het bodemleven gezond houden.

We zijn er dus niet alleen om onkruid te bestrijden, maar ook om het te voorkomen. Heeft u genoeg van de strijd met onkruid, dan helpen wij u graag. We bieden eenmalige of periodieke onkruidbestrijding.

Onkruid laten verdelgen

MEER INFORMATIE?

Vrijblijvend contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

of te bellen naar: 06-16147099.

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

NOORDEGRAAF SERVICES

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende offerte aan!