Tuinonderhoud bedrijven

TUINONDERHOUD

Bedrijven

Een verzorgde bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Beplante bedrijfsterreinen en prachtige hofjes: van groen worden we allemaal vrolijk. Van onkruid niet. Het aanzicht van uw bedrijf is het eerste wat de huidige, maar ook nieuwe klant opvalt. Noordegraaf Services is er voor het tuinonderhoud van uw bedrijf. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, een voor of najaarsbeurt of het gazononderhoud, u bent bij ons in goede handen! Wij zorgen ervoor dat u bedrijfstuin er het gehele jaar strak bij staat.

Laat uw bedrijfstuin het hele jaar door stralen

Groen is goed voor de mens en bevordert de uitstraling van je bedrijf. Het goed onderhouden van een bedrijfstuin vraagt kennis, middelen en mankracht. Het onderhouden van het bedrijfsterrein houdt in dat we alle werkzaamheden uitvoeren om ervoor te zorgen dat het terrein er netjes uit ziet, en u er als bedrijf zo min mogelijk omkijken naar hebt. We houden uw parkeervakken onkruidvrij, het gazon strak en de paden goed begaanbaar.

Het onderhoud en de frequentie hiervan worden afgestemd met uw specifieke wensen en behoeften. We bieden periodiek of eenmalig onderhoud aan. Uiteraard doen we er alles voor om de overlast voor u, uw personeel en bezoekers zo beperkt mogelijk te houden. Om dit te doen passen we onze kennis over begroeiing in de praktijk toe.

tuinonderhoud bedrijven_baneninhetgroen

MEER INFORMATIE?

Vrijblijvend contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

of te bellen naar: 06-16147099.

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

NOORDEGRAAF SERVICES

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende offerte aan!