Tuinonderhoud particulieren

TUINONDERHOUD

Particulieren

Wilt u een tuin waar u zich thuisvoelt en optimaal kunt genieten, maar heeft u tijdgebrek of zelf geen groene vingers om dit uit te voeren?

Laat Noordegraaf Services het particuliere tuinonderhoud dan uit handen nemen. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, een voor- of najaarsbeurt of het gazononderhoud, wij staan voor u klaar! Want ook voor particulieren is tuinonderhoud zeer belangrijk.

Woonplezier

Een eigen tuin is immers een rijk bezit dat een grote bijdrage kan geven aan uw woonplezier, zeker als deze er goed verzorgd bij ligt. Het goed onderhouden van een tuin vraagt kennis, middelen en mankracht. Want wanneer, wat en hoe er gesnoeid moet worden, is niet altijd vanzelfsprekend. We snoeien, scheren en bemesten op de juiste momenten en voeren al het tuinafval af voor u.

We werken met levend materiaal wat groeit en bloeit, waarbij de juiste onderhoud kennis goed van pas komt. Noordegraaf Services biedt kennis en ervaring met tuinonderhoud voor particulieren. We zijn er voor het maken van een tuinontwerp, tuinadvies, de tuinaanleg en het tuinonderhoud.

We laten de tuin die we voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen, want in een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Dankzij ons kunt u genieten van uw tuin zonder dat u er steeds in hoeft te werken.

Tuin laten onderhouden

MEER INFORMATIE?

Vrijblijvend contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen door te mailen naar: info@noordegraafservices.nl

of te bellen naar: 06-16147099.

WAT WIJ BIEDEN

Bij Noordegraaf Services

Service

Wij staan voor u klaar om verschillende groenprojecten aan te pakken.

Kwaliteit

Noordegraaf Services levert de beste kwaliteit voor uw tuinprojecten.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij een prachtig eindresultaat.

NOORDEGRAAF SERVICES

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende offerte aan!